Hunterspoint.dk

Hunterspoint.dk er en ny online jagtbutik med base i Aalborg, der sælger jagttøj og jagttilbehør. Virksomheden blev grundlagt i 2019 af Kristian Goul Møller på 24 år. Kristian er født og opvokset i Nordsalling, et område med smuk natur og en stor vildtbestand, hvilket også har været med til at skabe interessen for jagt, og derefter skabelsen af Hunterspoint. Hos hunterspoint.dk går de meget op i at hver kunde skal have en personlig og nærværende oplevelse, selvom alt foregår online, eller telefonisk hvis man ringer, og her vil det ofte være indehaveren Kristian man vil få i røret. 

Nem navigering på Hunterspoint.dk

Det er nemt at navigere rundt på siden, og at finde frem til det du leder efter. Hvis der er et specifikt mærke du leder efter kan du trykke dig ind på fanen mærker. Her vil du se alle de mærker som Hunterspoint fører, eksempelvis Black moose, Deerhunter og Northern Hunting. Du kan også vælge om du leder efter jagttøj til kvinder, mænd eller unisex jagttøj. Hunterspoint har i skrivende stund et udvalg på mere end 25 forskellige mærker, så der skulle være noget til enhver smag. 

Hvis du ikke lige har et specifikt mærke du går efter, men er åben for forskellige og inspirerende bud kan du i stedet trykke på fanen jagttøj. Her kan du vælge mellem underfanerne overdele, underdele og tilbehør. Hvis du eksempelvis er på udkig efter veste, trykker du dig ind på dette, og så kommer du til en side hvor du kan se hele deres udvalg af veste. 

Outlet hos Hunterspoint

Hvis du er på udkig efter et rigtig godt tilbud kan du trykke dig ind på fanen outlet. Så kommer du ind på en side der kun viser dig alle de aktuelle tilbud på alt fra skjorter, vinterbukser og til høreværn og lommekikkerter. Der kan være rigtig gode penge at spare, så det er værd lige at kigge outlet siden igennem når du skal købe nyt jagttøj.

Blog

Udover at være en webshop, har Hunterspoint også en blog hvor der bliver skrevet spændende artikler om mange forskellige emner indenfor jagt, natur, dyr og lignende. Det kunne eksempelvis være en artikel omhandlende mårhundes hærgen på naturen i Fredericia, eller en tekst der giver tips og tricks til træning af din jagthund. 

Levering

Hos Hunterspoint får du altid fri levering hvis du har købt for mere end 399 kr. Du får også hurtigt levering, 1-2 dage. Hvis du har behov for at ombytte eller returnere en vare er dette ganske gratis. Du skal bare huske at gøre dette inden for 14 dage.

Enable registration in settings - general