Guide til køb af jagtjakke

Når du går på jagt, er det vigtig at du har den rigtige påklædning, herunder har vi lavet en guide som hjælper dig med at finde de jagtbukser der passer lige til dit behov.

Når du skal finde en jagtjakke:

Når du skal finde en jagtjakke, er det vigtigt at du finder en jakke der passer dit behov. I Danmark er det tit kold, vådt og fugtigt så her ville det være bedst at have en jakke som er varm og behaglig.

Find nogle jagtbukser der passer til vejret:

Her i Danmark skifter vejret tit og det regner med så her ville det være en god ide at have en varm, vandtæt og åndbar jagtjakke. Men den må heller ikke være alt for varme da der om sommeren også kan blive ok varmt. En ide kunne også være at købe en jagtjakke der ikke er så varme også købe nogle skibluse til så du selv kan skifte når det bliver for varmt eller for koldt.

Find en jagtjakke der ikke larmer:

Når du skal ud og købe en jagtjakke er det vigtigt at du finder en jakke der ikke larmer for meget. Det er vigtigt at den ikke larmer fordi hvis den larmer for meget kan den skræmme dyrene væk. De fleste jagtjakker er lavet i et materiale som gør at den ikke larmer når du går igennem skoven.

Härkila – Lynx Jakke

Jagtjakken fra Härkila er er beregnet til aktiv jagt, da den er lavet i et materiale som gør jakken lydløs og gør jakken let. Jakken er derudover både vand og vindtæt og er meget åndbar.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
3.799,00 0,00 3.799,00 Læs mere

Kvaliteten og prisen:

Når du køber en jagtjakke, er det vigtig at du ikke går på kompromis med kvaliteten, da du skal have den på flere timer af gangen, så derfor er det vigtigt at du har en jagtjakke der er behagelige at have på for, ellers kan det godt ødelægge en god jagt. Det ville også være godt hvis jakken er vand og vindtæt.

Härkila – Lagan Jakke til Pürsch (AXIS MSP)

Jagtjakken fra Härkila er den perfekte jakke til aktiv jagt og til pürsch, da dener lydløs, let og er vandafvisende. Jagtjakke er meget åndbar, den er også lavet i et materiale som gør at den tørre meget hurtigt.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.799,00 0,00 1.799,00 Læs mere

En vendbar jagtjakke:

En god ide til en jagtjakke kunne være en vendbar jagtjakke hvor den ene side er grøn/olivengrøn og den anden side er orange, så kan du både bruge den til fællesjagt og pürsch jagt.

Deerhunter – Gamekeeper Vendbar Fleecejakke

Jakken fra Deerhunter er en vendbar jagtjakke som er brun/mørkegrøn på den ene side og orange på den anden side. Jakken er der ud over vindtæt så du ikke skal du ikke bekymre dig om vinde når du er på jagt. Jakken kan både bruges til fællesjagt og pürsch jagt.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
799,00 0,00 799,00 Læs mere

Enable registration in settings - general