Guide: Køb de bedste jagtbukser

Når du går på jagt, er det vigtig at du har den rigtige påklædning, herunder har vi lavet en guide som hjælper dig med at finde de jagtbukser der passer lige til dit behov.

Når du skal finde jagtbukser:

Når du skal finde jagtbukser fx hvis du skal på jagt når det er kold udenfor er det vigtig at have nogle varme og behagelige jagtbukser på

Find nogle jagtbukser der passer til vejret:

Her i Danmark skifter vejret tit og det regner med så her ville det være en god ide at have nogle varme, vandtætte og åndbare jagtbukser. Men de må heller ikke være alt for varme da der om sommeren også kan blive ok varmt. En anden ide kunne også være at købe nogle jagtbukser der ikke er så varme også købe nogle skibukser til så du selv kan skifte når det bliver for varmt eller for koldt.

Find jagtbukser der ikke larmer så meget:

En anden vigtig ting er at bukserne ikke larmer for meget, for hvis de larmer for meget, kan de skræmme dyrene væk. De fleste jagtbukser er lavet i en martiale der gør at bukserne ikke larmer så meget.

Northern Hunting – Aslak Teit Bukser

Aslak Teit Bukserne fra Northern Hunting kommer i rigtig god kvalitet som er vand og vind afvisende. Bukserne kommer i et materialer som gøre bukserne lette og lydløse. Bukserne er allround bukser så de kan bruges til al slags jagt. Northern Hunting giver også 5 år garanti.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.199,00 0,00 1.199,00 Læs mere

Hvordan er det nu med Kvalitet og pris?

Når du køber jagtbukser, er det vigtig at du ikke går på kompromis med kvaliteten, da du skal have dem på flere timer af gangen, så derfor er det vigtigt at du har jagtbukser der er behagelige at have på for, ellers kan det godt ødelægge en god jagt.

Fjällräven Vidda Pro Trousers Dark Olive/Dark Olive

Når man skal have nogle bukser i god kvalitet er Fjällräven altid et sikkert valg. Med deres slidstærke, vand og vindtætte materiale er det et godt valg som jagtbukser:

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.299,00 0,00 1.299,00 Læs mere

Lommer

Det er vigtigt at dine jagtbukser har nogle gode store lommer til det udstyr som du skal have med på jagt fx en kniv eller andre ting du har behov for når du er på jagt.

Härkila – Ingels Bukser:

Jagtbukserne fra Härkila er lavet i super god kvalitet, de er meget komfortabel og lette at have på. bukserne har store lettilgængelige lommer som du kan have dit jagtudstyr i.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.049,00 0,00 1.049,00 Læs mere

Hvilken farve jagtbukser

Farven på jagtbukserne kan gøre så man ikke er så nem at se, fx her i Danmark kunne det være en god ide at have nogle bukser i olivengrøn da den farve passer rigtigt godt ind i vores natur. Så find et par jagtbukser der er en farve der passer ind, der hvor du går på jagt.

Härkila – Lagan Bukser til Pürsch

Jagtbukserne fra Härkila er lavet i lydløst og blødt materiale som er perfect til Pürsch jagt. Bukserne er vandtætte og på lår og underben finder du en lynlås somsom du kan lyne ned som så giver dig mere luft på de varmere dage. farven på bukserne er olivengrøn som passer perfekt til jagt i Danmark.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.699,00 0,00 1.699,00 Læs mere

Enable registration in settings - general