Grejfreak.dk

Køb dit grej på grejfreak.dk 

Det er altid fedt at have et samlet sted hvor du kan få alt det du har brug for. Hvad enten det er udstyr til sejlads, jagtudstyr, træningsudstyr, outdoor, fisketuren og så videre. Hos grejfreak finder du alt det fedeste grej, samlet under en shop. Tøj, sko, elektronik, briller, træningsudstyr, kajakker, proteinbarer og så videre. Der er næsten umuligt at nævne noget fedt grej som ikke kan findes inde på onlineshoppen grejfreak.dk eller ved Grejfreaks showroom i Viby J. 

Udstyr til jagt

Du behøver sådan set ikke besøge andre jagtbutikker end Grejfreak, fordi her finder du alt hvad du kan få brug for til en god og vellykket jagt, og så kan du få leveret lige til din hoveddør.  Det er vigtigt at have det rigtige tøj på, det skal både være komfortabelt og praktisk. Går du på jagt om vinteren skal dit tøj holde dig på varm og tør, og går du på jagt om sommeren skal tøjet ikke være alt for varmt. Samtidig skal alt dit jagttøj være let at rengøre da det meget ofte vil blive beskidt. Det samme gælder de sko du har på når du går på jagt. Intet kan ødelægge en god jagt, som det forkerte fodtøj. Et par vabler på fødderne vil stoppe jagten, det samme gælder sko der ikke holder vand ude, så dine fødder bliver både våde og kolde. 

Udover beklædning er det alverdens udstyr der skal være på plads inden en jagt; kikkert, riffelkikkert, en god rygsæk, våbentaske, jagtstol og så videre. Det er også lov i Danmark at dine våben skal være sikkert låst inde i et våbenskab når du ikke er på jagt, og også her kan grejfreak.dk tilbyde flere forskellige våbenskabe. 

Fiskegrej

Er det ikke riflen du er ude med, men i stedet fiskestangen så er grejfreak også behjælpelig her. Du finder nemlig alt du kan få brug for på din fisketur lige fra fiskestang, hjul, snøre og waders, og til knive, endegrej, tasker og kasser. 

Outdoor udstyr til hele familien

På onlineshoppen grejfreak.dk finder du også outdoor udstyr til hele familien. Der er tøj til både mænd, kvinder og børn. Termoundertøj, sokker, jakker, regntøj, overtræksbukser, handsker, huer, sko og så videre. Skal i på telttur med familien kan i også finde det helt rigtige telt, gode liggeunderlag og soveposer til både vinter og sommer. Skal der laves mad i det fri kan du også finde et stort udvalg af madlavningsredskaber såsom gasbrændere, gryder og pander. Du kan også købe et tændstål hvis du vil være en rigtig Robinson der selv laver ild uden hjælp fra lightere eller lignende. 

Grejfreak Trustpilot

Grejfreak er en af de få webshops som på trustpilot har en fremragende Trustpilot-score. De scorer 5 ud af 5 stjerner.

Over 8.000 forbrugere har anmeldt Grejfreak.dk på Trustpilot og heraf er 90% af anmeldelserne på fremragende og man kan derfor som ny bruger af webshoppen roligt købe produkter og regne med at de lever op til det de lover.

Enable registration in settings - general